Asperge Tiendaagse

24 mei tot en met 2 juni

Asperge Tiendaagse

24 mei tot en met 2 juni

Voor de ware liefhebber gaat er niets boven romige blanke asperges van de koude grond, van het seizoen dus. Het is één van de streekproducten waar Salland om bekend staat. De asperge wordt geroemd om haar smaak, maar staat ook al vijfduizend jaar bekend als zeer gezonde groente, boordevol belangrijke voedingsstoffen. De Zwolse chef-koks bereiden tijdens de Zwolse Asperge Tiendaagse uiteenlopende aspergegerechten, van klassiek tot vernieuwend.   

Deelnemende restaurants nodigen jou uit!  
Zwolse restauranthouders vinden dat de asperge, én de stad Zwolle, een Asperge Tiendaagse dik verdienen. Van eetcafé tot restaurant; er zit voor alle liefhebbers van asperges een optie bij.  

Asperge Tiendaagse initiatief restaurants en Zwolle Fonds 

De Zwolse Asperge Tiendaagse wordt georganiseerd door de Zwolse restauranthouders en de Zwolse Evenementen Organisatie van Zwolle Fonds. Samen zetten zij de schouders onder een welkome binnenstad. Ze organiseren zo'n vijftien tot twintig evenementen per jaar, variërend van de Bokbierintroductie tot Rhythm & Blues Night, de Blauwvingerdagen, Carnaval en Straatfestival. 

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina