Straatfestival

23 en 24 augustus

Straatfestival

23 en 24 augustus

De grootste reünie van Zwolle. Tientallen podia en locaties vol muziek, georganiseerd door de horecaondernemers uit de stad. Op vrijdag houden we het Straatfestival zoals je het gewend bent, op zaterdag houden we ‘Straatfestival x Zwolle Pride’. 

Over Straatfestival  
Het Straatfestival is hèt zomerfeest van de stad, en trekt bezoekers uit de verre regio, en uit Zwolle zelf, naar het centrum. Cafés en restaurants organiseren eendrachtig een gezellig muziekpodium in hun straat of op hun plein. Samen met tienduizenden andere bezoekers kun je dansen en sjansen, swingen en zingen. Zo'n 25 muziekpodia, groot en klein, worden gevuld met bands en dj's in elke denkbare muziekstijl. Van Nederlandstalig tot rock, van pop tot blues. Pick your choose!  

Over 'Straatfestival x Zwolle Pride' 
Nóg een dag Straatfestival betekent nóg meer genieten. Ook op ‘Straatfestival x Zwolle Pride’ kun je vele muziekpodia verwachten, net als op de vrijdag. Een aantal horecagelegenheden past op zaterdag zijn muziekprogrammering aan aan het Zwolle Pride Festival. Meer informatie over het programma van het Zwolle Pride Festival kun je vinden op www.zwollepride.nl.  

Programma later bekend

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina